020 2212 705 info@uitstroom.nl

Software is de fundering van ieder gestroomlijnd bedrijfsproces. Onze expertise in recruitmentprocessen en altijd up-to-date kennis over de bijna ongelimiteerde mogelijkheden van de nieuwste software en technieken maken ons team tot een rots in de branding voor bedrijven die met recruitment te maken hebben.

Al jaren werken we om via SAAS (Software as a Service) recruitmentbedrijven en afdelingen optimaal te bedienen met wat techniek te bieden heeft. Kernpunten die ons hierin onderscheiden zijn: Flexibiliteit, vernieuwing en verbinden. We slaan een brug tussen de behoefte van gebruikers/afdelingen en het vaak abstracte begrip “software”.

Inforvision BV  omgevingsbewust & betrokken

EazyUitstroom is een onderdeel van Inforvision BV, maatwerkspecialist op het gebied van arbeidsbemiddeling software. In 2007 is Inforvision opgericht door Paul Adriaanse en Vincent van den Nieuwenhuizen. Samen hebben zij ruim 18 jaar ervaring in recruitment software.

Klant en klantwensen staan bij ons centraal. Onze ervaring, kennis en uitgebreid netwerk stelt ons in staat om te luisteren naar wat er speelt in de wereld van arbeidsbemiddeling en dit te vertalen naar software dat doet wat het moet doen!

Paul Adriaanse
Owner & Sales Consultant Services

Sample Heading

Vincent van den Nieuwenhuizen
Owner & Programmeur

Sample Heading

Sample Heading

Martijn van Oord
Informatie specialist & Consultant

Sample Heading

Sample Heading