020 2212 705 info@uitstroom.nl

“EazyUitstroom is een gebruiksvriendelijke applicatie die het voor Orionis Walcheren mogelijk maakt om snel een goede match te kunnen maken tussen mens en werk.”

“Voor gemeenten is bemiddeling van de doelgroep Participatiewet naar betaald werk een speerpunt. Gemeenten zoeken daarbij naar slimme oplossingen om de vraag van werkgevers naar personeel goed in beeld te krijgen, en om deze vraag snel te kunnen matchen met het beschikbare aanbod aan kandidaten.

EazyUitstroom maakt de mogelijkheden van kandidaten ten aanzien van werk goed inzichtelijk, gericht op de kansen van de kandidaat en rekening houdend met eventuele beperkingen die er zijn. Daarnaast kunnen vacatures en werkgeverscontacten op een makkelijke manier worden vastgelegd. De match-module zorgt ervoor dat er eenvoudige match gemaakt kan worden tussen kandidaat en vacature.

Orionis Walcheren ervaart de samenwerking met Inforvision – EazyUitstroom als erg prettig. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de gebruikers. Bij elk verzoek wordt goed meegedacht en ook snel gereageerd. Ook in koppelingen met andere systemen stelt EazyUitstroom zich flexibel op.”

Orionis Walcheren